Ledelse og forandring

The world will not evolve past its current state of crises by using the same thinking that created the situation.

Albert Einstein

Skjoet udfordrer ”business as usual”. Vi ønsker at være og forblive en mindre virksomhed med løsninger tilpasset den enkelte kundes behov og den konkrete opgave. Vi udvikler, vi er ambitiøse, og vi drømmer stort. Vi har kant og er allergiske overfor alle former for middelmådighed. Du kan læse mere om vores strategiske profil og værdier under fanebladet profil. Kontakt os endelig hvis du vil vide mere, eller ikke kan finde hvad du søger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et helt uforpligtende møde om din organisations, dit teams eller dine egne udfordringer og opgaver. Ring eller send en mail – du kan bruge siden med kontakt hertil. Hvis du har spørgsmål, kommentarer til siderne, forslag til forbedringer eller andet, så bliver vi altid glade for en mail. Velkommen til Skjoet & Co.- Executive Coaching.

Michael Skjøt

     

Speak Your Mind

*