Mentorcoaching

Mentorcoaching forløb – målrettet ICF certificering og dybere læring 

Vi tilbyder et skræddersyet program til dig, der er på vej mod en ICF certificering eller som ønsker fortsat læring og udvikling af dine coachende kompetencer i dit daglige arbejde.

Programmet opfylder ICF’s krav til mentorcoachingtimer for kommende ACC- og PCC-ansøgere – med mentorcoachingtimerne fordelt på både gruppe og individuel mentorcoaching.  

Det får du i gruppe-programmet:

  • 6,5 timers gruppe mentorcoaching sammen med andre coaches
  • 3,5 timers individuel mentorcoaching
  • gruppestørrelse på minimum 3 og maksimum 9 coaches
  • grundig feedback på dine coachingkompetencer
  • læring og udvikling i et støttende miljø
  • ICF certificerede mentorcoaches – alle er PCC-certificerede
  • konkret vejledning i at udfylde din ICF-certificeringsansøgning for dig der vil ICF certificeres

Sådan foregår det

På gruppemøderne coacher gruppens deltagere hinanden med direkte feedback fra mentorcoachen – vi benytter forskellige supervisionsmetoder.

Til den individuelle mentorcoaching medbringer du en lydoptagelse af en coaching med en af dine klienter/fokuspersoner, som vi gennemgår. Du modtager grundig feedback på din coaching i forhold til ICF’s 11 kernekompetencer.

Næste forløb gennemføres i foråret 2022 – skriv for nærmere information til ms@skjoet.net 

  1. møde: 
  2. møde:  
  3. møde:  

Den individuelle mentorcoaching foregår efter aftale.

Pris
Vi tilbyder dette mentorcoaching forløb til 9.700 DKK (ekskl. moms).

Dine 3 mentorcoaches
To af os er ICF Professionel Certified Coaches, PCC, en af os er ICF Master Certified Coach, MCC  og vi underviser alle tre på forskellige coachuddannelser. Vi modtager supervision og mentorcoaching og efteruddanner os løbende i ind- og udland. Derudover arbejder vi med coaching 1:1 og coaching af teams. 

Du møder: Michael Skjøt, PCC, Annette Kledal, MCC og Charlotte Barfod, PCC.   

Tilmelding sendes til: ms@skjoet.net. Når vi har modtaget din tilmelding fremsendes faktura. Din plads er endeligt reserveret, når din betaling er modtaget.

 

Individuelt mentorcoaching forløb med Michael Skjøt (PCC)

Michael Skjøt tilbyder også 10 timers individuelt mentorcoaching forløb – dette forløb aftales individuelt.

Pris: Da ICF i år har 25 års jubilæum, får du hele året 25% rabat på individuelt mentorcoaching forløb. Vi kan derfor tilbyde dette forløb til en specialpris på 14.100 DKK (ekskl. moms). Fra januar 2022 er prisen igen 18.800 DKK (ekskl. moms).

Tilmelding

Tilmelding sendes til: ms@skjoet.net. Når vi har modtaget din tilmelding fremsendes faktura. Din plads er endeligt reserveret, når din betaling er modtaget.

Hvis du har spørgsmål til de to forløb, er du altid meget velkommen til at kontakte Michael Skjøt – T: 20486378 og E: ms@skjoet.net