Vi tilbyder

Vi tilbyder:

  • Executive Coaching
  • Erhvervscoaching
  • Teamcoaching
  • Erhvervspsykologiske tests
  • Energy in Business – Corporate Energy Workshop
  • Coach træning – for ledere, specialister og andre interesserede

Hvis du ønsker et uforpligtende møde om dine og/eller din virksomheds udfordringer og muligheder, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer gerne til dig, og du er altid meget velkommen på vores kontor i Havnegade 39, 1058 København K. Vi kan også mødes på telefon/Skype.

Alle coaches tilknyttet Skjoet er internationalt certificerede coaches af International Coach Federation (ICF). ICF er den største globale non-profit organisation for professionelle coaches. ICF’s fundament er et sæt etiske retningslinjer samt definerede kernekompetencer for professionel coaching. Begge er endvidere forudsætningen for de af ICF akkrediterede uddannelsesprogrammer og de individuelle certificeringer. 

Coach baggrund – “License to coach” ;-))

Michael Skjøt blev certificeret som coach første gang i 2003 og har brugt og arbejdet med coaching siden da. Blev i juni 2012 akkrediteret af International Coaching Federation (ICF) som Professional Certified Coach (PCC-certificering) og er re-certificeret som PCC i december 2015 og december 2018. Blev i 2007 akkrediteret af ICF som Associate Certified Coach (ACC-certificering).

Michael Skjøt er medlem af bestyrelsen for ICF Danmark i perioden 2020-2022. I 2020 som President Elect og i 2021-2022 som President for ICF Danmark.

I perioden 2009-2011 var Michael Skjøt også bestyrelsesmedlem i det danske ICF Chapter (President 2011, President Elect 2010 og Director 2009) og fungerede i periode januar 2012-juni 2014 som formand for ICF Danmark’s etisk komité.  

Michael Skjøt er endvidere medlem af European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Velkommen til Skjoet
Michael Skjøt